TIP: CLEANSING CREAM









"Mun mielestä yksi tärkeimpiä juttuja ihonhoidossa on hyvä puhdistustuote. Sillä jos meikkiä ei iltaisin saa kokonaisuudessaan pois ja siihen laitetaan aina uusi kerros kosteusvoidetta päälle ja aamulla taas uusi meikki, ei iho pääse koskaan hengittämään vapaasti. "



Olin käyttänyt cliniquen kasvojenpuhdistusainetta pitkään ja ollut siihen kaikinpuolin tyytyväinen yhtä asiaa lukuunottamatta. Nimittäin puhdistusaine on olomuodoltaan kiinteä, josta tuotetta tulee kaivaa sormella, tai siihen tarkoitetulla spaattelilla. Joten halusin vastaavan tuotteen, joka olisi ominaisuuksiltaan samanlainen, mutta tuote olisi juoksevassa muodossa.
Halusin siis kuivalle iholle meikinpuhdistustuotteen, jolla saisin raskaammankin meikin pestyä. Halusin myös tuotteen, jolla voisin pestä silmämeikin yhdellä kertaa kasvojenpesun yhteydessä.
Tässä vaiheessa laskuista tippuivan pois vaahtomaiset, geelimäiset ja puhdistusmaidot. Sillä oman kokemuksen perusteella geelimäinen ja vaahtomainen puhdistusaine kuivattavat ihoa liikaa, eivätkä sovi kuivalle sekaiholle. Maitomainen puhdistustuote ei irroita meikkiä tarpeeksi hyvin.

Löysin tutkiskelujen jälkeen Sensain Cleansing Creamin, joka vastasi toiveitani. Tuote on maitomaisen näköinen, mutta iholla sitä työstäessä se muuttuu öljymäiseksi. Kuten tarkkasilmäiset lukijat on voinut huomatakkin, niin purkissa lukee step 1. Mulle kerrottiin myymälässä, että sarjaan kuuluu toinenkin puhdistustuote (step 2), joka viimeistelee puhdistuksen. Hinta pelkästään tällä kyseisellä purkilla oli jo reilu 50€, joten päätin ottaa testiin aluksi vain tämän. Oman kokemuksen perusteella kaksoispuhdistus kyseisellä tuotteella riittää vallan mainiosti yhdistettynä kasvoveteen. Kaikista puhdistustuotteista tämä kyseinen tuote on sopinut mun kuivalle sekaiholle kirkkaasti parhaiten.


Mihin puhdistustuotteeseen te olette tykästyneet?


-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti