PÄIVÄ MUN KANSSA


8:51 / Herään ennen kellonsoittoa, kun hartioita vihloo. En saa käännettyä päätä oikeallepäin ollenkaan.

9:00 / S:n kello soittaa ja samalla huomaan, kuinka vaativa katse tapittaa meitä sängynpäädystä, että nyt täytyis päästä pihalle. S on ihana ja melkein aina hoitaa Nalan aamupissatukset, koska allekirjoittanut on enemmän meistä kahdesta se aamu-uninen. Jään siis hetkeksi vielä sänkyyn selailemaan puhelinta.

9: 30 / Nyt mun puhelimen herätys jo soittaa ja päätän nousta ylös. Sängyn vieressä oottaa märkä pihalta tullut vauva, jonka kans suuntaan keittiöön tekemään aamupalaa.

10:01 / Saan syötyä ja siirryn selaamaan blogin läpi. Samalla alkaa meidän yläkerrasta ihan mielettömän kova porauksen ääni, niinkuin joka päivä tällä viikolla.. Suututtaa!



10: 14 / Jumitun istumaan koneelle, sillä Nala kiipes mun syliin leikkimään, enkä raaskinut nostaa sitä pois.

10:35 / Alan meikkaamaan ja samantien ku pääsen sipaisemaan ekaa kertaa meikkivoidetta kasvoille puhelin soi. Töistä soitettiin ja töiden alku aikaistukin kahdella tunnilla. Vauhtia siis! Pakko sanoa tähän väliin, että nautin vaatekaupassa työskentelystä mielettömän paljon! Se pitää niin paljon erilaisia työtehtäviä sisällään ihanien työkavereiden lisäksi.


11:15 / Auton nokka kohti kempelettä ja zeppeliiniä!

11: 35 / Perillä töissä! Äkkiä kamppeet takahuoneeseen ja vauhdilla töihin!

19:45 / Työt loppuu ja suuntaan kotia kohti!

20:20 / Nala oottaa kotona malttamattomana ja sitten äkkiä pihalle! Luntakin oli tullut, joten Nala meni aivan sekaisin!

20:30 / Ruokaaaaa! Päätin tehdä nuudeleita. Olin aikaisemmin jo leikannut maustepussin auki, mutta unohdin sen täysin ja rupesin ravistamaan pussia... Lopputuloksenahan oli se, että mausteet oli ympäri keittiötä. Päätin siis maustaa nuudelit kaapista löytyvillä mausteilla ja tuli kyllä niin hyvää! S:kin kysyi, että mitä olin laittanut siihen.


Nyt istun tässä koneella ja silmäilen samalla auki olevaa telkkaria. Meillä on luvassa enää saunan lämmittämistä ja rauhottumista pitkän päivän jälkeen. Tämmöinen on aika pitkälti mun perus arkipäivä, ilman tuota töiden aikaistumista. Suunnitelmissa olis tosiaan ollut asukuvien ottoa, mutta ne siirtyvät sitten toiseen päivään.


-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti