PIKKUJOULUKYNNET





Mun on tapana lakata kynsiä ripeäänkin tahtiin ja usein vaihdankin kynsien väriä joka toinen päivä. Kumminkaan en aina jaksa sitä perinteistä ja normaalia kynsilakkaa käyttää, vaan haluan välillä koittaa jotain uutta ja haastavampaa(suurimmaksi osaksi siinä kuitenkaan onnistuen). Halusin vinkata teille helposta, mutta mun mielestä aika yllättävän hauskasta ja erikoisesta kynsikoristeesta.

Kuten tuossa ensimmäisessä ja toisessa kuvassa näkyy, purkissa on pienen pieniä palloja, joita sitten laitetaan kynsien päälle. Ite oon laittanut niitä vain yhteen kokokynteen, mutta niitä voi mahdollisuuksien mukaan vaikka laittaa kuvioiksi, tai osakynteen. Koska kohta on pikkujoulut, valitsin punaisen kynsilakan muihin kynsiin ja sekoitetun sävyn koristekynteen.


1. Lakkaa kynnet haluamallasi sävyllä. 
2. Laita siihen kynteen hieman paksummin lakkaa, mihin haluat koristeet kiinnittää.
3. Anna kuivua n. 10-15 sekuntia.
4.Upota kynsi purkkiin. 
5. Nosta sormi ja painele palloja varovasti sormenpäällä kynttä vasten, jotta ne kiinnittyvät kynsilakkaan. 
6. Anna kuivua.
7. Lakkaa kynsi kirkkaalla kynsilakalla.



Joissakin tapauksissa oon jättänyt tuon viimeisen kirkkaan kynsilakkakerroksen pois, jolloin lopputuos on kynnessä nätimpi, mutta ei niin kestävä. Kannattaa siis koittaa, mikä sopii parhaiten just omassa käytössä pidettäväksi. Nimittäin paljon käsillä tekevä saa olla putsaamassa ja lakkaamassa kynsiä vaikka joka ilta, jos haluaa pitää ne kauniina.



Kuinka paljon teillä tulee lakkailtua kynsiä? Perinteistä, vai erikoisempaa?



-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti