TESTISSÄ: YHTÄ EN VAIHDA




Nimittäin kauan aikaa sitten hyväksi todettua kulmakarvageeliä. Mulla on ollut testissä kaksi samaa asiaa ajavaa tuotetta ja nyt päätin listata plussat ja miinukset tuotteista. Lumenen kulmakarvageeli oli mulle entuudestaan jo vuosien takaa tuttu, joten mielenkiinnolla otin käyttööni myöskin Lorealin geelin.

Mun mielestä kauniit kulmakarvat on meikin tärkeimpia asioita. Yhtälailla kun kauniit silmät ovat katseenvangitsija, mun silmää miellyttävät huolitellut kulmakarvat. Kiireessä ulos lähtiessäni meikkaan aina meikkipohjan ja kulmat. Kasvojen piirteisiin sopivat kulmat antavat silmille kehystä. 





Molemmat: 

- Antavat väriä kulmille
- Pitävät kulmat muodossaan ja paikallaan


Eroavaisuudet: 

- Lorealin geeli antaa kulmille tummemman sävyn, kuin Lumenen tuote, joten Lumenen tuote sopii hyvin myöskin vaaleahiuksiselle. 
- Lumenen geelissä harjas on puolet suurempi, kuin Lorealin. Myöskin Lumenen harja on kauttaaltaan tasapaksu, kun Lorealin harja on kärkeenpäin kapeneva.
- Geelin kuivuttua Lumenen tuotteen jälkeen kulmat ovat silti pehmeät ja joustavat, mutta Lorealin geeli antaa enemmän pitoa ja jämäkkyyttä.




Omaan käyttöön jää siis Lumenen hieman väriä antava kulmakarvageeli. Miksi? Jos voisin saada saman tummuusasteen ja harjan Lorealin geelistä Lumenen geeliin voisin olla eri mieltä, mutta tällä hetkellä voiton vie kuitenkin Lumenen geeli. Levitys onnistuu Lumenen geelillä todella hyvin ja lopputulos on hyvä ja luonnollinen. Kuitenkin viimeistelen omat kulmani vielä erillisella puuterimaisella kulmavärillä, joten tarvittavan tummuuden voin säädellä sitä kautta, eikä vaalea väri jää omiin piirteisiini verrattuna liian vaaleaksi.




Onko teillä käytössänne jompi kumpi? Kumpi teistä on parempi?


-Sara


2 kommenttia:

  1. Heippa! Mitä pinkkiä lakkaa sulla on tässä postauksessa? Ihanan peittävän oloista! Ootko lakannut päälle erikseen hilelakalla vai onko tuossa vaaleanpunaisessa itsessään hilettä? Kiitos vastauksesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ne on kaksi erillistä lakkaa. Essien 20 lovie dovie ja päällä on star gazerin 147 hilelakka:)

      Poista