LÖYTÖJÄ



Ajattelin vinkata täällä muutamista tuotteista, joihin ite oon tykästyny. Ja voin kyllä sanoa, että näitä ei oo ainakaan hinnalla pilattu! Kaikki nämä tuotteet löytyy H&M:n nettisivulta.





Ensimmäisenä mun suosikki näistä, meikkivoidesivellin. Tasapäisellä siveltimellä saa peittävän ja tasaisen lopputuloksen. Siveltimellä tehdään kasvoilla pyörittäviä liikkeitä ja sivellin sopii kaikenlaisille meikkivoiteille, mutta etenkin nestemäisille. Tällä siveltimellä on hintaa vaivaset 6,95€.




Toisena kaksipäinen luomivärisivellin. Vasemmalla kuvassa näkyvä viistomainen pää on tarkoitettu rajauksien ja kulmien piirtämiseen jauhemaisilla tuotteilla. Jauhemaisella tuotteella kulmissa saa tosi luonnollisen lopputuloksen. Ite käytän päivittäin vastaavaa sivellintä kulmien muotoiluun. Myöskin kun haluan utuisen rajauksen silmiin käytän tummaa luomiväriä saman siveltimen kanssa ripsien tyveen. Toinen pää on taas tarkoitettu luomivärin levittämiseen normaalisti. Hinta: 3,95€
Sitten se kulmiin käytettävä jauhemainen väri. Näyttää samalta kun luomiväri, mutta tarkoitettu kulmien muotoiluun. Käytetään siis edellä olevalla siveltimellä. Tuo keskimmäinen sävy näyttää tosi punertavalta, joten jättäsin todennäköisesti sen käyttämättä ja vaikka mulla on melkein mustat kulvakarvat luonnostaan, niin käyttäisin tuota vaaleinta sävyä. Saattaisin hieman sekoittaa siihen mustaa, mutta edes tummiin kulmiin ei tuota täysin mustaa tarvita pelkästään. Hinta 3,95€. Myös täysin normaalit mattapintaiset luomivärit sopii kumien muotoiluun.


Poskipuna. Näitä oon itseasiassa käyttäny itekin joskus nuorempana ja mun mielestä tässä oli mielettömän hyvin väripigmenttiä ja se levitty tosi hyvin iholle. Hinta 3,95€




Luomiväri.  Hyvä luomiväri päivittäiseen käyttöön. Luomivärisetistä löytyy viisi erilaista mattaluomiväriä. Hinta 4,95€. Paletteja löytyy myös eri sävyissä.


- Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti