HAPPINESS



Kävin tänään viimeistä päivää koulussa ja nyt sen saa virallisesti sanoa, OHI ON! Oon jotenki ollut koko päivän ihan tunteiden vallassa, sillä meillä oli koululla pienimuotoinen todistusten jako ja kahvitteluhetki. Vaikea jotenki käsittää, että sinne kouluun ei mennäkkään enää ens viikolla, vaan nyt täytyis alkaa ettimään kiireen vilkkaa töitä. 


Samalla on niin onnellinen, mutta niin haikea olo.


Mutta sitten semmoinen iloinen ja odottamaton asia, kuin että mut palkittiin tänään maskikurssini parhaana. MITÄ, MINÄ? Ensimmäinen ajatus oli että enhän mää voita koskaan mitään, vaikka eikai tässä nyt voittamisesta sinäänsä oo kyse. Jotenki tosi ihana olo, sillä kaikki se työ ja stressaaminen on kannattanu. Ja sanottakoon, että se palkinto oli iso syy siihen, miksi ne tunteet on ollu niin pinnassa tänään. Sain pidettyä kyyneleet koulupäivän ajan itselläni, mutta kun S tuli mua hakemaan, niin ne ryöpsähti ihan valtoimenaan ulos. Onnenkyyneliä.


Mun on täytynyt hakea uusia meikkisiveltimiä koko kuukausi, mutta en jotenki oo saanu sitä aikaseksi, sillä se ei oo ollut kuitenkaan kokoaikaa se ensimmäisenä mielessä pyörivä asia. Palkintona oli kymmenen uutta sivellintä ja pieni pussukka niille, joten niitä siveltimiä ei siis tarviikkaan lähteä ostamaan. Niin ne asiat järjestyy!










Ihanaa viikonloppua kaikille! Miten te aijotte viettää viikonloppua?


- Sara


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti