PUHDAS IHO




Ostin viime vuoden lopussa Clarisonicin ihon/ meikinpuhdistukseen tarkoitetun laitteen. Mun iho on erittäin pintakuiva ja aika-ajoin epäpuhdas, joten halusin päästä testaamaan kyseistä laitetta, joka lupaa puhdistaa meikin tehokkaasti tehden ihosta puhtaamman, sileämmän ja pehmeämmän. Myyjä varoitteli, että alussa iho saattaa "puhdistaa" itsensä, jonka seurauksena iholle muodostuu pientä näppylää. Niin ei kuitenkaan onneksi käynyt. Otin laitteen käyttöön talvella, jolloin iho oli kuiva ja hilseilevä, eikä mitkään tuotteet tuntunut auttavan.

Laitteessa on värähtelevä harjapää, joka irroittaa meikin tehokkaasti. Laite kertoo, milloin on aika vaihtaa aluetta kasvoilla, Puhdistus aloitetaan otsasta jatkuen t-alueelle, poskille ja lopuksi leukaan. Koko kasvojen puhdistus kestää 60 sekuntia, jonka jälkeen laite sammuu itsestään. Myyjä suositteli puhdistukseen vaahtomaista, tai geelimäistä puhdistusainetta, mutta kyseiset tuotteet ovat sen verran kuivattavia, joten oon käyttänyt laitetta yllä näkyvässä kuvassa olevan puhdistusmaidon kanssa.

Laite teki sen, minkä lupasikin. Laite kuorii ihoa samalla, kuin puhdistaa, joten kaikki hilseilevä iho irtosi meikkiä poistaessa. Iho on siis paljon aikaisempaa heleämpi ja sileämpi. Oon huomannut myös, että tuotteet imeytyy ihoon paljon aikaisempaa tehokkaammin, ihohuokoset on pienentyneet ja ihon väri on tasoittunut.

Laitteen pää suositellaan vaihdettavan tasaisin väliajoin ja oon itse pessyt joka käyttökerran jälkeen pään vielä erikseen saippualla. Laite on myöskin vedenkestävä, jonka ansiosta meikinpoisto onnistuu myöskin suihkussa.


Joko te ootte testannut kyseistä laitetta?


-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti