MY LOVE


Meille muutti reilu kuukausi sitten suloinen pakkaus nimeltään Nala. Oltiin S:n kans suunniteltu koiranpennun ottoa kauan ja vuoden tutkinnan jälkeen päädyttiin rotuun nimelta mittelspitz.

Haluttiin seurallista, aktiivista, keskikokoista ja muiden koirien ja kissojen kanssa toimeentulevaa koiraa, joka sitten myös jaksaisi meidän kanssa ulkoilla ja touhuta. Saatiin 100 x enemmän. Kuinka voi tuommoinen pieni karvainen pallo ilostuttaa ankeitakin päiviä ihan uudella tavalla? Nytkin tällä hetkellä se tappelee lempinallensa kanssa tuossa vieressä ja murisee niin kovasti, kuin pienestä koirasta ääntä voi lähtä.


Ennen ainakin allekirjoittaneelle oli suuri kynnys lähteä ulos lenkkeilemään, jos ulkona näytti harmaalta ja kolealta, mutta nyt jopa aamu-ulkoilut tuntuu ihanalta.

Nalan lempiharrastuksiin kuuluu meidän toisen rakkauden Diivan härnääminen ja perässä juoksu. Diiva on siis meidän 3-vuotias kissa. Nala myöskin nauttii kaikesta luvattomasta. Mainittakoon nyt esimerkiksi mun karvaisien tossujen kanssa painiminen. Jokapäivä niitä saa etsiä, mistä ne tällä kertaa löytyvät.

Oltiin katsomassa mun siskoa Lontoossa mun toisen siskon ja äidin kanssa, jolloin Nala jäi sitten neljäksi päiväksi S:n kanssa kotiin kahdestaan. Matkan aikana Suomessa satoi ensimmäiset lumet tälle sykyä (talvea?)  ja S kertoi Nalan menneen aivan sekaisin lumesta. Se oli pyörinyt ja kiehnännyt maassa selällään aivan tohkeissaan. Nauroin äidille, että tätäkö se sitte on, kun saa lapsia.. Ei voi minnekään lähteä, kun jää kaikkea näkemättä. Haha.






















Pakko kertoa myös tähän loppuun, että Nala rakastaa suihkussa käyntiä. Niin hauskalta kuin se kuulostaakin, niin Nalaa on vaikea saada pysymään pois suihkusta. Jokailta, kun jompikumpi meistä S:n kans on suihkussa, niin neiti haluaa väkisin mukaan. Se tulee kiehnäämään jalkoihin suihkussa ja lähtee sitten juoksemaan rallia ympäri meidän asuntoa.


Melkein kaikki kuvat on mun instagram sivuilta: sarajauhiainen


-Sara






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti