LAZY SUNDAY


Täällä meillä ollaan vietetty koko aamu ja alkava päivä ihan vaan sängyssä loikoillen lämpöpeiton alla työpakkoja selaillen ja vaan rentoutuen. Meidän kissa Diiva on ollut tästä ihan innoissaan, sillä harvemmin on aikaa jäädä sänkyyn, tai ylipäätänsä vaan kotiin ilman, että olis mitään suunnitelmissa heti aamusta. Diiva kun rakastaa sitä, että se saa tulla lämpöpeiton päälle nukkumaan, tai käpertyä kainaloon pieneksi mytyksi. Heräsin viime yönä siihen ku raukka yritti kivuta mun mahan päälle nukkumaan, vaikka olin kylellään. Loppujen lopuksi se tyyty nukkumaan mun kylessä kiinni. 




Me ajateltiin lähtä tänään kuitenkin käymään S:n vanhempien luona, sillä sinne on täältä meiltä n. tunnin ajomatka. Ollaan S:n kans itseasiassa samalta paikkakunnalta kotoisin, mutta tällähetkellä mun vanhemmat ei oo kotona, joten vieraillaan vaan S:n kotona. 



Patonki:

- Kokojyväpatonki
- Meetvursi
- Kalkkuna
Kurkku
- Salaatti
- Kermajuusto
- Paprikamajoneesi


Fetasalaatti:

- Salaatti
- Kurkku
- Tomaatti
- Punasipuli
- Feta (öljyssä)
- Mozzarellajuusto




Me tehtiin eilen päivälliseksi fetasalaattia ja täytettyjä patonkeja, sillä mulla oli jo monta päivää tehny mieli fetasalaattia, jota varmasti äiti ei uskois tätä lukiessaan, sillä en normaalisti oo mikään salaatin suurkuluttaja. Jokatapauksessa haluttiin salaatin kanssa jotain vähän raskaampaa, joten kun oltiin edellisenä päivänä käyty subwayssä ja molemmilla oli mielessä vielä ne hyvänmakuiset subit, niin päädyttiin tekemään kotiversioita niistä. Ei valittamista kummaltakaan meistä ja S sanoki, että tämmösen aterian vois tehdä toistekin! 

Nyt lähen valmistautumaan ja vaihtaan vaatteet, ennen ku S hermostuu ja saadaan taas juosta tukka putkella!


Miten teidän sunnuntai? Miltä ruoka näyttää ja kuulostaa teistä?



- Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti